ANNONS

Kärleksfull vas 

kählerlovevasFrån Kähler kommer en serie vaser med kärleksfullt budskap. De snygga vaserna finns i flera färger, så det går att välja efter humör eller favoritfärg. Olika storlekar gör att de passar till alla möjliga blomsorter!

Enkelt att variera och fixa lite fint hemma.

www.kahlerdesign.com

Favorit på väg

Termosmuggen To Go Cup från Eva Solo har en praktisk bärrem To-Go-Cup-EvaSolo-open-droch dubbla väggar gör att den håller To-Go-Cup-EvaSolovärmen jättebra! Den rymmer 35 centiliter, är enkel att öppna och vi tycker den är riktigt bra att dricka ur.

Pris: 249 kronor www.evasolo.com

budskapsljusPresenttips

Budskapsljus blir en fin present till någon du tycker om. Finns med en hel hoper olika budskap.

Candles Scandinavia

www.alltomskolan.se

MER VI GILLAR

Blomspiral

FLOWER SPRING är en svensk produkt med kombinerad funktion som både stödjer och dekorerar. Bukettstödet är tillverkat av stabil och lackerad metall, konstruerad i spiralform och finns i 12 olika färger. Buketten behåller formen och blommorna är fräscha längre!

Snyggt, praktiskt och smart!

www.flowerspring.se

Fotograf: Evelina Ytterbom

www.alltomskolan.se

Stilfull plånka

Miljövänliga Mighty Wallet finns i flera roliga och snyggavarianter, t ex Stop shopping och Mighty Puffs. Plånboken är gjord av Tyvek; ett tunt, lätt, slittåligt och vattentätt material – bra i snön! Mått uppvikt: 20,5 x 8,3 cm. Pris från: 149 kronor www.menatwork.se

”Mmmmmmmm… Cheese. Putting cheese puffs in your pocket was never a good idea until now…”

Newbody_Alltomskolan_250x360_2014
sjobastun14

Varm mat på utflykten!

Vakuumtermos med dubbla väggar i rostfritt stål. Smarrigt med varma pannkakor i matsäcken! Termosen rymmer 3,5 deciliter och väger 209 gram. Håller värmen i cirka fyra timmar.

Tips!

Förvärm termosen med hett vatten (eller kyl den med kallt) ca 5 min innan användning så håller maten eller drycken önskad temperatur längre!

Rek. pris: 249 kronor
www.carl-oscar.se

Sov ”igelgott”

Mjukt och skönt påslakanset med bedårande igelkotte-tryck.

Påslakan: 150 x 200 cm

Örngott: 50 x 60 cm

www.ellos.se

Vädraren

Med VÄDRAREN fräschar du enkelt upp kläder som inte riktigt är redo för tvättkorgen. Det fiffiga är att den går att hänga ut genom fönstret – tvättvinda, altan eller balkong behövs inte. Häng den bara utanför fönstret, förankra i elementet eller fönsterlåset!

www.vadraren.se